Persondatapolitik

Share With Care er underlagt den nye persondataforordning, og vi er dermed forpligtet til at informere vores brugere om, hvordan vi behandler personoplysninger og varetager vores databeskyttelsespolitik.

I det følgende kan du læse mere om bl.a., hvilke informationer vi indsamler, hvordan vi behandler dem, og hvad formålet med behandlingen er.

Dataansvarlig

Share With Care er ejet og bliver administreret af RettighedsAlliancen, som dermed er dataansvarlig for de personoplysninger, der indsamles og behandles på www.sharewithcare.dk. RettighedsAlliancen er forpligtet til at behandle disse i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Behandling af personoplysninger

RettighedsAlliancen behandler alle personfølsomme oplysninger fortroligt og efter gældende persondatalov. RettighedsAlliancen indsamler udelukkende den persondata, der er nødvendig i relation til gældende formål.

Vi sørger desuden for, at vi udelukkende opbevarer oplysningerne i det tidsmæssige omfang, det er nødvendigt.

Sikkerhed

Vi sørger for at træffe relevante tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, misbrugt, eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Disse personoplysninger indsamler vi

Share With Cares hjemmeside bruger Cookies, der indsamler overordnede oplysninger om dit besøg. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du samtidig vores cookiepolitik, og dermed at vi indsamler de nødvendige oplysninger om dig. Vi indsamler personoplysninger på to måder, for det første ved brug af cookies, for det andet ved de oplysninger, du selv giver.

Vi bruger desuden analyseværktøjet Google Analytics, der løbende indsamler data om besøgende på hjemmesiden. Det er ikke muligt at genkende enkeltpersoner i statistikken, men giver os oplysninger om bl.a. antal besøgende, sider der bliver besøgt og hvilken browser eller enhed, der benyttes.

Oplysninger delt med tredjepart

Vi bruger Google Analytics, som indsamler persondata til statistik. Derudover linker vi til eksterne hjemmesider og sociale medier. Vi sørger for at have relevante databehandleraftaler med vores samarbejdspartnere i nødvendigt omfang. Vi opfordrer til, at brugere læser tredjeparters databeskyttelsespolitiker.

Dine rettigheder

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke data vi indsamler, opbevarer og behandler om dig. Du kan til enhver tid klage over, at vi anvender disse oplysninger. Er oplysningerne vi har om dig forkerte, har du desuden ret til, at de bliver rettet eller slettet. Kontakt da [email protected]dk.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik.

RettighedsAlliancen
Mail: [email protected]
Tlf: +45 60 56 63 64