Film- og serietjenester

På denne side kan du danne dig et overblik over online tjenester, som tilbyder film, serier, TV-kanaler eller alle tre. Du kan filtrere tjenesterne alt efter, om du ønsker en abonnementsordning, at købe eller leje.

Sortering
  • Tilfældig
  • Alfabetisk

Blockbuster

Hos Blockbuster kan du købe og leje film. Du kan finde og se de nyeste premierefilm og alle de kendte favoritter, lige hvor du vil – på din computer, tablet eller smartphone.

Grand Hjemmebio

På Grand Hjemmebio er Grand Teaterets bud på, hvordan du kan indfange biografstemning i hjemmet. På siden kan du leje nogle af de gode titler, du ikke nåede at se i biografen. Eller gense de bedste i et katalog, der hele tiden udvides og opdateres.

Hayu

Hayu er en streamingtjeneste der fokuserer specifik på reality-tv fra både USA og Danmark. De amerikanske serier kommer online samme tid som i USA.

Filmperler

Du kan både leje og købe filmene på Filmperler, og du kan se dem på alle dine skærme – det være sig tablet, mobil, computer eller Smart TV. Abonnement er ikke påkrævet – her betaler du kun for det, du ser.

Filmlounge

Filmlounge er en streamingtjeneste til dig, som gerne vil inspireres og fascineres af gode, stærke og utrolige film. Hos Filmlounge betaler du kun for de film, du ser. Når du har lejet en film er den tilgængelig i 48 timer.

HBO Nordic

På HBO Nordic kan du tegne abonnement og få adgang til en lang række film og serier. Du kan streame HBO Nordic’s film og serier på tv, computer, smartphone eller tablet.

Mubi

Mubi tilbyder et håndplukket udvalg af de bedste film. Du kan se så mange film du vil med et abonnement til 89 kr. i måneden, og du kan downloade film for at se dem offline. Du har også mulighed for at leje udvalgte titler.

Google Play

Google Play samler et stort udbud af film, musik og bøger, som du kan  downloade og streame. Køb de enkelte produkter i app’en.

Fullrate web-TV

Se massevis af TV med Fullrate web-TV får du adgang til et hav af kanaler og streamingtjenester som bl.a. HBO og C More.

Telia TV

Med Telia TV kan du sammensætte og skræddersy din egen TV-pakke med både kanaler og streamingtjenester. Du får desuden adgang til kanaler og streamingtjenester på både mobil, tablet, computer og selvfølgelig dit TV.

Sofarækken

På Sofarækken kan du se de samme film som på bibliotekernes streamingtjeneste Filmstriben. Hvis du har opbrugt dine lån for måneden på Filmstriben, kan du betale med dit dankort og se filmen alligevel på Sofarækken. Du betaler for hver enkelte film du ser.

Dansk Filmskat

Dansk Filmskat er en abonnementstjeneste, hvor du kan streame danske filmklassikere som Olsen Banden, Familien Gyldenkål og mange flere på computer, tablet, smartphone og tv.

TV 2 Sport

På TV 2 Sport får du adgang til alt det bedste fra sportens verden – live, hvad end du leder efter fodbold, håndbold, tennis eller cykling.

DR

Hos DR kan du finde en lang række af DR’s egne kanaler og tv-produktioner. Du kan se live-TV, de programmer, der er blevet vist de sidste par dage, eller du kan søge i arkivet og finde ældre programmer.

Dplay

Dplay er SBS Discovery TV’s video-on-demand-tjeneste, der viser alle dansk-producerede produktioner fra Kanal 5, Kanal 4 og 6’eren, hvorfra der også livestreames Premier League-kampe mm.

Good Company Pictures

Her kan du købe eller leje dokumentarfilm produceret af skaberne bag produktionsselskabet Good Company Pictures. De kreative dokumentarer fokuserer på de gode historier og stærke karakterer, som rammer både et nationalt og internationalt publikum.

Strive

På Strive kan du livestreame fodbold fra La Liga, Serie A og MLS.

Streampriser

På Streampriser kan du finde ud af, hvor du kan leje filmen eller serien du søger og til hvilken pris, samt om det er køb, leje eller om du skal tegne et abonnement.

DanishDox

Find danske dokumentarfilm hos DanishDox. Virksomheden blev etableret i 2013 med det formål at gøre det enkelt at se danske dokumentarfilm og enkelt for producenterne at nå så mange filmelskere som muligt. Du betaler for hver enkelt dokumentar, du ser.

YouTube Film

Med YouTube Film kan du nemt købe eller leje film – både nye og ældre udgivelser.

TV2 Play

På TV2 Play kan du mod betaling se alle TV2’s kanaler som TV2, News, Charlie, Zulu og Film. Du kan streame live, og du kan finde gamle programmer.

SF anytime

Hos SF anytime (Skandinavisk Film) kan man leje film til streaming. Når man har lejet en film, kan man se den så mange gange, man ønsker, inden for 24 timer. Vælg blandt tusindvis af film, og se dem på computer, tablet eller smartphone.

Waoo

Waoo! udbyder tv-pakker med et varierende antal kanaler. Du kan selv sammensætte din pakke med de kanaler, du helst vil se.

Filmstriben

Filmstriben er bibliotekernes filmtilbud til dig. Som biblioteksbruger har du adgang til at se tre film hver måned. Du skal blot logge ind med dit cpr-nummer og bibliotekskode, hvorefter du frit kan vælge mellem smalle film, europæiske film, kvalitetsfilm. Film der giver en god oplevelse og lidt stof til eftertanke.

YouSee

Med et YouSee-abonnement får du film og serier online. Du kan benytte YouSee direkte på din pc, tablet eller smartphone, og selvfølgelig også på dit tv med en YouSee boks eller et nyere Smart TV.

Xbox

Xbox sælger ikke kun spillekonsoller, men tilbyder også spil, musik, film og tv gennem din Xbox. Køb eksempelvis et Xbox Music Pass, der giver dig ubegrænset musik uanset, hvor du er.

Vimeo

Vimeo er delingtjeneste, hvor du selv kan uploade, dele og se videoer – både privat og til erhverv. Du har mulighed for at opgradere til en abonnementsordning, der giver mulighed for ubegrænset upload i HD.

Microsoft Store

Microsoft Store giver dig mulighed for at købe eller leje de nyeste film og serier inden for et væld af genrer.

Viafree

Viafree er en gratis web-tv tjeneste. På Viafree kan du gratis se TV3’s programmer. Nogle programmer lægges på Viafree seks dage efter, de har været vist i TV første gang, og andre dagen efter de har været vist. På Viafree kan du også se gamle Viafree programmer, samt udvalgte serier.

iTunes

Med iTunes kan man afspille, organisere og købe musik, videoer og bøger. Stort set al musik udgives på iTunes, hvorfor man kan finde det meste.

C More

Med C More Play får du adgang til et univers af film, serier, børneprogrammer og dokumentarer, samt flere eksklusive titler, som ikke kan ses andre steder.

Altibox

Hos Altibox kan du købe tv-pakker, så du kan se tv i dit fjernsyn via fibernet eller på computer, smartphone eller tablet gennem deres web-tv pakker. Du får også mulighed for at leje de nyeste film via Filmportalen.

Filmcentralen

Filmcentralen er Det Danske Filminstituts streamingtjeneste, hvor du kan gå på opdagelse i hundredvis af danske kort- og dokumentarfilm. Filmcentralen / Undervisning er til undervisningsbrug på landets grundskoler og gymnasier. Filmcentralen / For Alle henvender sig til alle borgere i Danmark.

Viaplay

Hos Viaplay kan du tegne abonnement til deres tv-tjeneste. De tilbyder både tv-kanaler, danske og udenlandske serier og film, børnefilm med dansk tale og sport – eksempelvis har Viaplay rettighederne til at vise Champions League fodbold.

Plejmo

På Plejmo kan du både købe og leje et stort udvalg af nye film og børnefilm, på både dansk og engelsk. Et udvalg af filmene er gratis tilgængelige.

TELMORE Play

Med TELMORE Play får du et streamingunivers med adgang til mere end 30 millioner musiknumre, som du kan tage med dig overalt og lytte til online og offline. Du kan også finde de nyeste film og serier på HBO Nordic og C More og se masser af TV. Telmore Play giver dig timevis af streaming.

Netflix

Netflix udbyder en lang række tv-serier, film og dokumentarer. Selvom Netflix er amerikansk, tilbydes også en række danske titler. Netflix kan ses på tv, computer, smartphone og tablet, og kan bruges af flere på én gang.

Stofa

Hos Stofa kan du abonnere på forskellige tv-pakker samt tilkøbe ekstra kanaler. Det kræver dog, at din antenneforening samarbejder med Stofa. Med et SmartTv kan du også leje film gennem Stofa.

PlayStation

Køb musik film og spil til Playstation hos Playstation Entertainment. Gennem abonnement kan du lytte til millioner af sange enten derhjemme eller på farten samt købe og forudbestille film.

Boxer

Hos Boxer kan du vælge præcis de kanaler, du ønsker i din tv pakke. Du har mulighed for at vælge pakkeløsninger. Som Boxer-kunde får du også fri adgang til Boxer Play. Så kan du se alle tv-kanalerne i dit abonnement på mobil, tablet, computer eller via Chromecast overalt i Danmark og på din ferie i EU.

Prime Video

På Amazon Prime Video kan du streame film og serier på din pc, smartphone eller tablet. Amazon Prime Video er tilgængelig i over 200 Lande, inkl. Danmark.

CDON.com

Download af musik, film og spil. Du finder et stort udvalg af film og spil i alle genre samt enkelte musikudgivelser. Desuden tilbyder CDON.com udvalgte film til gratis download.

Min Bio

Hos Min Bio får du et trygt og sikkert film- og serieunivers til børn. Find mere end 1000 titler med mulighed for download til offline brug. Der tilføjes nyt hvert uge.

Der er ingen indlæg, der matcher din søgning.