Litteratur & medier

På denne side kan du danne dig et overblik over forskellige litterære online tjenester, der tilbyder alt fra fag- til skønlitteratur – både fysiske eksemplarer, e- og lydbøger samt digitale nyhedsmedier. Brug sorteringsfunktionen for at se, hvor du kan købe, leje eller abonnere.

Sortering
  • Tilfældig
  • Alfabetisk

eReolen

eReolen er bibliotekernes tilbud om e-bøger og lydbøger til borgerne. Alle biblioteker i landet er tilmeldt servicen, og alle forlag er velkomne til at deltage som leverandører. Log ind med dine biblioteksoplysninger og lån gratis e-bøger og lydbøger.

Stakbogladen

Stakbogladen er den store boghandel og webshop på Aarhus Universitet, som leverer bøger og undervisningsmaterialer til studerende, ansatte og forskningsbiblioteker.

Ekstra Bladet

Ekstra Bladet er Danmarks største kommercielle medie, der opererer under sloganet “tør – hvor andre tier”. Både digitalt og på print dækker Ekstra Bladet både nyheder, sport og underholdning hver dag.

Information

Dagbladet Information leverer dagligt nyheder fra ind- og udland både digitalt og på print. Avisen er for dig der søger dybdegående journalistik og nyheder om kultur og litteratur.

Gyldendal

Gyldendal har et bredt sortiment af bøger, e-bøger og lydbøger fra eget forlag.

BSS Books

BSS Books er primært målrettet studerende og tilbyder e-bøger som studiemateriale. Du finder dine bøger under fagkategorier, og nogle af titlerne kan du downloade som e-bøger.

Djøf Forlag

Djøf Forlag udgiver studiebøger til jura, økonomi, organisation og ledelse samt andre samfundsvidenskaber. Køb bøgerne på forlagets hjemmeside eller i din studieboghandel.

Academic Books

Academic Books bryster sig af at være Danmarks største akademiske boghandel. I webshoppen findes mange millioner bøger og e-bøger med særligt fokus på akademiske studiebøger.

Factum Books

Bøger på pensumlister til bl.a. Aalborg Universitet, UCN Sundhed samt erhvervsakademier.

Berlingske

Berlingske er Danmarks ældte avis, grundlagt i 1749, og leverer stadig den dag i dag daglige nyheder, nu med afsæt i fire styrkeområder: Nyheder, opinion, business og kultur. Berlingske kan læses både digitalt og på print.

Nordjyske Stiftstidende

Nordjyske Stiftstidende er nordjyllands regionale avis, der bringer både lokale, nationale og internationale nyheder om kultur, erhverv og sport fra hovedsædet i Aalborg. Kan læses digitalt og på print.

Mofibo

Med et abonnement hos Mofibo kan du læse og lytte til alle de e- og lydbøger, du ønsker, på din smartphone eller tablet. Mofibo har et stort katalog med en række kendte og ukendte titler og forfattere.

Herning Folkeblad

Herning Folkeblad giver dig du nyheder fra Herning og omegn. Avisen samler lokale nyheder fra hele Midtjylland, Herning Kommune og dækker byer som Herning, Brande, Ikast,Vildbjerg m.fl.

Avisen dækker dagligt nyheder, kulturelle begivenheder og sport fra omegnen.

Medicinerladen

Her sælges bøger til bl.a. medicin, odontologi, folkesundhed, fysioterapi og sygepleje. Der er både bøgerne på pensumlisterne og en række yderligere bøger indenfor de enkelte specialer på dansk og engelsk.

iMusic

Hos iMusic finder du et stort udvalg af fysiske udgivelser inden for både musik og litteratur.

Maneno

Maneno er et unikt læseværktøj som har til formål at støtte børns udvikling. Læseapp’en har udarbejdet læseprincipper i samarbejde med forældre, skoler og læsevejledere og ikke mindst børnene selv. Den lille blå Maneno drage er altid klar til at hjælpe – hvad enten det handler om at finde en god bog, at få læst et ord eller sætning højt – eller at få delt et ord i stavelser. Det bruges i dag på skoler og af tusindsvis af familier.

Maneno er også læseklub, hvor forældre kan modtage rådgivning om læsning og læsevaner, og hvor læsevejledere står klar til at svare på spørgsmål.

Saxo

På Saxo kan du købe og downloade bøger, e-bøger, lydbøger og singler. E-bøger findes både på dansk og engelsk, og enkelte titler fås gratis.

Google Play

Google Play samler et stort udbud af film, musik og bøger, som du kan  downloade og streame. Køb de enkelte produkter i app’en.

Liveboox

Hos Liveboox kan du finde og købe tæt på 100.000 forskellige bøger, e-bøger og lydbøger. Det er også muligt at forudbestille kommende udgivelser.

Jyllands-Posten

Under sloganet: “Hvis du vil vide mere”, tilbyder avisen Jyllands-Posten daglige nyheder og journalistik både digitalt og på print. Jyllands-Posten står også bag Finans, som er Danmarks største erhvervssite.

B.T.

Nyheder, sport og underholdning er B.T.s primære sektioner, der tilbyder læserne nyheder om bl.a. samfund, kendte, royale og fodbold. B.T. kan læses både digitalt og på tryk.

Fadl's Forlag

Pensumdækkende studiebøger til medicin og fagbøger til sygeplejersker, sygeplejestuderende, ergoterapeuter og fysioterapeuter.

Weekendavisen

Weekendavisen er en ugeavis, der udkommer hver fredag. Avisen er opdelt i sektionerne: Samfund, kultur, bøger, ideer, faktisk. Weekendavisen kan læses digitalt og på tryk.

Plusbog

Plusbog er en fordelsklub, hvor du som medlem altid kan købe ekstra billige bøger – både de nyeste, bestsellers og endnu ikke udgivne bøger. Du bestemmer selv hvilke og hvor mange produkter, du vælger at købe. Tanken er, at jo længere du er medlem, jo flere fordele får du.

Munksgaard

Studiebøger til bl.a. medicin, sygepleje, ergo- og fysioterapi, SOSU og PAU. Køb bøger og e-bøger fra hjemmesiden.

Akademika

På den norske side Akademika finder du også danske studiebøger. Søg inden for fagbøger, sagprosa, skønlitteratur eller børne- og ungdomsbøger.

Samfundslitteratur

Samfundslitteratur er startet af studerende og til for studerende. De sælger studiebøger af landets bedste faglige formidlere fra de videregående uddannelser – erhvervsakademier, university colleges og universiteter – inden for samfundsvidenskaberne og humaniora.

Bornholms Tidende

Bornholms Tidende bringer dig dagligt nationale og lokale nyheder fra hele Bornholm samt debat og sport. Avisen kan læses både digitalt og på print.

Hans Reitzels Forlag

Studiebøger til bl.a. psykologi, pædagogik, samfundsvidenskab, organisation, ledelse, markedsføring, økonomi og jura. Køb bøger og e-bøger fra hjemmesiden.

BookBites

BookBites er et digitalt skolebibliotek med indbyggede læseværktøjer, der kører på abonnementsordning fra helt ned til 9 kr i måneden. På boghylderne bliver eleverne mødt af inspirerende temaer og kan lade dagens humør bestemme emnet eller dykke ned i specifikke genrer. Uanset læseniveau er det vigtigt, at der er så få barrierer for eleverne som muligt. Uden at forlade teksten er hjælpen derfor lige ved fingerspidserne. Bl.a. kan eleverne med et tryk slå et ord op, få teksten læst højt, markere en sætning eller skrive en note.

Lix

Som bruger hos Lix kan du søge, markere og lave noter direkte i dine studiebøger, og du har altid adgang til dine digitale studiebøger på farten.

Kristeligt Dagblad

Kristeligt Dagblad er avisen der beskæftiger sig med livets store spørgsmål. ”Tro, etik og eksistens” står der på forsiden med henvisning til avisens tre væsentlige fokusområder. Kan læses både digitalt og på print.

Politiken

Politiken har som vision at levere udfordrende, engagerende og troværdig journalistik inden for kultur, debat og samfund under sloganet “den levende avis”. Politikens daglige nyheder er at finde både digitalt og på print.

Bogreolen

Bogreolen tilbyder over 6.5 mio. danske og engelske bøger, e-bøger og lydbøger samt spil og oplevelsesgaver. Bogreolen samarbejder med alle de store danske og udenlandske forlag (Gyldendal, Tellerup, JP/Politikens forlag, Lindhardt og Ringhof, People’s Press mfl.), og kan derfor tilbyde alle de nyeste titler og bestsellers.

Dagbladet Børsen

Børsen er Danmarks førende erhvervsavis og tilbyder aktuelle nyheder om erhvervslivet samt tillæg om både biler, bolig, rejser og weekend. Kan læses digitalt og på print.

Gads Forlag

Hos Gads Forlag sælges flere bøger og lærebøger som e- og lydbøger. Køb og download dem fra hjemmesiden.

Studenterboghandelen

Studenterboghandelen er tilknyttet Syddansk Universitet og tilbyder primært litteratur til studerende. Her kan du finde studiebøger inden for alle felter, og flere titler kan downloades som e-bøger.

Bog & idé

Salg af bøger, e-bøger og e-lydbøger. Du finder en række titler under kategorier som skønlitteratur, krimi, spænding og børnebøger. Alle kategorierne har tilknyttet nogle underkategorier, som gør det lettere at finde en bestemt genre. Bøgerne præsenteres med de mest populære først.

WilliamDam

Hos Williamdam finder du et stort udvalg af bøger, e-bøger og lydbøger. Bøgerne er inddelt i emner og efter mest populære, så det er let at blive inspireret.

Bookmate

Bookmate er en abonnementsbaseret tjeneste for digitale bøger, som gør, at alle, der har en mobiltelefon, kan læse, uanset hvor i verden de befinder sig. Bookmate inspirerer millioner af mennesker rundt omkring i verden til at læse mere, finde nye bøger og venner med samme interesser som dem selv. Med et abonnement bliver du en del af fællesskabet, og får mulighed for at læse alverdens bøger med udbud på 12 forskellige sprog.

Movellas

Movellas er et fællesskab for deling af historier, hvor alle kan læse, skrive og dele historier samt få feedback. Som læser kan du gratis downloade andres historier.

Polyteknisk Boghandel

Polyteknisk Boghandel er specialister i faglitteratur til det professionelle Danmark, leverer studiebøger til en række uddannelsesinstitutioner og har bl.a. ca. 1 million forskellige e-bøger i sortimentet – fra de fleste større danske og internationale forlag.

Akademisk Forlag

Akademisk Forlag udgiver faglitteratur henvendt til professionelle og studerende på de mellemlange og videregående uddannelser indenfor pædagogik, læring og didaktik, sociale fag, psykologi og personlig udvikling, filosofi og organisation og ledelse.

Storytel

Nyd tusindvis af lydbøger indenfor alle genrer direkte på din mobil og tablet. Tag bøgerne med dig overalt for kun 129 kr. per måned med Storytel Unlimited – ingen binding! På Storytel finder du alt fra bestsellers og prisbelønnede krimier til klassiske romaner og eventyr på både dansk og engelsk.

iTunes

Med iTunes kan man afspille, organisere og købe musik, videoer og bøger. Stort set al musik udgives på iTunes, hvorfor man kan finde det meste.

Der er ingen indlæg, der matcher din søgning.