Designforhandlere

På denne side kan du danne dig et overblik over forhandlere af forskellige danske, designmøbler.

Sortering
  • Tilfældig
  • Alfabetisk

PP Møbler

PP Møbler er et familieejet dansk møbelsnedkeri, grundlagt i 1953, der har en stærk tradition for at skabe designmøbler af høj kvalitet. Størsteparten af PP Møblers kollektion består af designeren Hans J. Wegners møbler, men andre har også sat deres aftryk. Senest er møbler tegnet af den danske designer Thomas E. Alken, blevet sat i produktion.

Frandsen Group

Belysningsvirksomhed Frandsen Group har siden 1968 fortolket og udviklet belysningsæstetik i tråd med den skandinaviske designtradition. Designfirmaet blev stiftet af Benny Frandsen i Brædstrup og er i dag et anerkendt internationalt brand, der er kendt for sine unikke lamper og visionære designs, heriblandt den ikoniske ”Ball” væglampe og pendel. Frandsen Group dækker over tre brands; Frandsen, Frandsen Project og Verpan, og har en lang række kendte danske designere i sortimentet, heriblandt Verner Panton.

Louis Poulsen A/S

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Passioneret håndværk og høj kvalitet er kendetegnende for virksomheden, der samarbejder med bl.a. Arne Jacobsen, Verner Panton og Oki Sato.

Le Klint

Det danske designbrand Le Klint bygger på en stærk tradition for håndværk, der samtidig udvikles i takt med teknologiens fremskridt. I begyndelsen af 1900-tallet foldede den danske arkitekt og civilingeniør P.V. Jensen-Klint den første plisserede lampeskærm, der stadig i dag er et kendt varemærke for belysningsvirksomheden. Le Klint er kendt for flere klassikere, hvor æstetik, håndværk og høj kvalitet forenes.

FLOS

FLOS er hjemsted for de vildeste lampefantasier. Det eksklusive italienske mærke, skabt i 1960’erne, er garant for legende former, og er bl.a. kendte for den ikoniske “Snoopy” bordlampe samt “Cocoon Taraxacum” loftlampe. Af FLOS’ designere kan nævnes Achille & Pier Giacomo Castiglioni, Tobia Scarpa og Philippe Starck.

Fredericia Furniture

Fredericia er et dansk designhus rundet af en stolt tradition. En tradition for at kende, forsvare og udvikle designhåndværk. Virksomheden bygger på principper om enestående kvalitet skabt af ærlige materialer, fokus på funktionalitet og en nedarvet forståelse for detaljernes betydning. Find Børge Mogensen, Hans J. Wegner, Shin Azumi samt mange andre designere.

Kay Bojesen

Den danske kunsthåndværker, Kay Bojesen, har siden 1930’erne vækket træ til live med sine fantasifulde træfigurer. Find bl.a. den berømte abe, de forskellige hunde og fugle samt mange andre figurer.

Carl Hansen og Søn A/S

Grundlagt af Carl Hansen i Odense tilbage i 1908, er Carl Hansen og Søn kombinationen af høj håndværksmæssig kvalitet og rationel serieproduktion. Find design af bl.a. Hans J. Wegner, Frits Henningsen, Kaare Klint og mange andre.

Fritz Hansen A/S

Et internationalt, eksklusivt designbrand, grundlagt i Danmark i 1872. Med et tidsløst design, består Fritz Hansen kollektion af møbelklassikere samt moderne møbler, belysning og boligtilbehør. Find bl.a. møbelikonet Ægget af Arne Jacobsen eller Poul Kjærholms PK80 daybed.

House of Finn Juhl

I 2011 fik virksomheden Onecollection overdraget de eksklusive rettigheder til at producere Finn Juhls møbelklassikere af Finn Juhls enke. I dag består den unikke kollektion af mere end 40 klassiske mesterværker, som produceres med yderste respekt for den oprindelige arv og strenge krav til kvalitet. Kollektionen tager således udgangspunkt både i originaltegningerne, de oprindelige møbler fra Finn Juhls hus, private samlinger og museer.

Rosendahl Design Group

En af Danmarks førende producenter af dansk design siden 1984. Hos Rosendahl Design Group finder du bl.a. Lyngby Porcelæn, Rosendahl Copenhagen, Arne Jacobsen Clocks, Kay Bojesen og flere andre designklassikere.

Erik Jørgensen Møbelfabrik

Hans J. Wegner, Ernst & Jensen og Arne Vodder er blot nogle af de kendte designere, som er at finde hos Erik Jørgensen Møbelfabrik, hvor passion for design og godt håndværk er kendetegnende. Foruden de klassiske design, rummer Erik Jørgensen Møbelfabrik også en række nye designsamarbejder med unge designere.

Der er ingen indlæg, der matcher din søgning.